duminică, 24 februarie 2013

Assassin's Creed III Trainers


Assassin's Creed III este disponibil pe diferitele console de jocuri populare precum PlayStation 3 al lui Sony, Xbox 360 dezvoltat de Microsoft sau pe calculator pe sistemul de operare Microsoft Windows.
În Assassin's Creed III Desmond începe a căuta cel de-al treilea Măr al Edenului întru cât în fiecare joc din serie de până atunci adică în Assassin's Creed respectiv Assassin's Creed II acesta a fost obiectivul lui Desmond și anume de a căuta aceste Mere ale Edenului. Obiectivul și-l stabilește în finalul primului joc din serie și se sfârșește la finalul seriei. Desmond și gașca sa află că acest ultim Măr al Edenului pe care îl mai au de găsit se află în satul lui Rathonhaketon un tânăr amerindian parte a tribului Mohawk.

Ratohnhaketon era un tânăr deosebit față de ceilalți din tribul său nu doar datorită abilităților sale dar și pentru faptul că mama și tatăl său, nu aparțineau unei singuri culturi. Mai exact spus mama sa era parte a tribului Mohawk, iar tatăl său era un britanic ajuns în America sau noua lume cu anumite scopuri. Înnainte de a ajunge în pielea lui Ratohnhaketon, Desmond intră în pielea tatălui lui Ratohnhaketon care se numea Haytham Kennway cu ajutorul unui portal similar Animusului găsit într-un templu unde se credea că unul dintre așa zisele Mere ale Edeneului există. Jocul urmeaza traditia seriei de explorare si descoperire in secventele cu Desmond si Haytham/Connor a locurilor unde se desfasoara actiunea.
Cateva trainere utile pentru acest joc gasiti sunt disponibile pe internet si m-am gandit sa pun si aici din ele ca sa le gasiti mai usor.
Assassin's Creed III v1.01 +4 TRAINER download aici.
Assassin's Creed III v1.01 - v1.03 +4 TRAINER download aici.
Assassin's Creed III v1.03 +20 TRAINER(versiune Uplay, poate fii detectat ca virus dar este curat)   download aici.
Assassin's Creed III UNLOCKER download aici.
Assassin's Creed III NO INTRO FIX download aici.
 Sper sa va fie de folos cele de mai sus si daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa imi lasati un comentariu sau sa imi trimiteti un mail !
Keep the game rollin'!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu